• Regard Multi Purpose
€ 15 ,00
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
15,00 Incl. BTW (€42,25 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving
De Regard Multi Purpose is een hyperactieve volledig conserveermiddelvrije lenzenvloeistof. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof niet vlekt en voorkomt allergieën.

Regard Multi Purpose (355ml)

De Regard Multi Purpose lenzenvloeistof is ideaal voor mensen met snel geïrriteerde ogen. Door de anti-allergische middelen in deze vloeistof worden uw lenzen zacht en grondig gereinigd zonder uw ogen te irriteren.

Raadpleeg contactlensspecialist

Lenzenvloeistof moet passen bij uw ogen. Wat voor de een de ideale vloeistof is dit bij een ander niet. Dit kan komen door persoonlijke voorkeur, allergiën of de lenzen die u draagt. Raadpleeg daarom altijd een oogspecialist zoals een opticien of optometrist voordat u wisselt van lenzenvloeistof, oogdruppels of contactlenzen. Lees ook altijd goed de bijsluiter van uw lenzenvloeistof, hier staan belangrijke restricties en tips in.

Regard Multi Purpose (355ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Producent :VitaResearch
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...