Regard Multi Purpose 355ml

  • Regard Multi Purpose
€ 15 ,00
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
15,00 Incl. BTW (€42,25 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Regard Multi Purpose (355ml) is een alles-in-één lenzenvloeistof dat vrij is van conserveermiddelen. Deze lenzenvloeistof zorgt ervoor dat de lenzen goed worden ontsmet en dat proteïneobouw wordt verminderd. De lenzen zijn zeer geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige ogen.

Regard Multi Purpose (355ml)

De Regard Multi Purpose lenzenvloeistof is ideaal voor mensen met snel geïrriteerde ogen of allergieën. De vloeistof is namelijk conserveermiddelvrij, waardoor het een milde formule heeft. De lenzenvloeistof zorgt voor een goede reiniging en onsmetting van de lenzen, zodat het zicht weer helder is.

Wanneer je wilt wisselen van lenzenvloeistof is het verstandig om eerst advies in te winnen van een opticien of oogspecialist. Lenzenvloeistof is namelijk erg persoonlijk en deze kan helpen bij het maken van een passende keuze.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Het is een alles-in-één vloeistof dat de lenzen zeer goed ontsmet. De vloeistof is te gebruiken bij alle soorten zachte lenzen.

Doordat de lenzenvloeistof conserveermiddelvrij is, is het ideaal voor mensen met ogen die snel irriteren.

Regard Multi Purpose (355ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Producent :VitaResearch
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...