Regard K
€11 ,00

Regard K (120ml)

55rating(1 beoordelingen)
Terug naar: Lenzenvloeistof

Regard K (120 ml) is een volledig conserveermiddelvrije lenzenvloeistof. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof niet vlekt en voorkomt allergieën.

prijs:
€11,00
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Aantal:
Verwachte levertijd:1 - 3 werkdag(en)
Omschrijving

Regard K (120ml)

De actieve ingrediënten van Regard K lenzenvloeistof verwijdert al het vuil van uw lenzen zonder dat het de oppervlakte aantast. Uw lenzen worden zacht en effectief gereinigd met deze vloeistof.

Raadpleeg contactlensspecialist

Lenzenvloeistof moet passen bij uw ogen. Wat voor de een de ideale vloeistof is dit bij een ander niet. Dit kan komen door persoonlijke voorkeur, allergiën of de lenzen die u draagt. Raadpleeg daarom altijd een oogspecialist zoals een opticien of optometrist voordat u wisselt van lenzenvloeistof, oogdruppels of contactlenzen. Lees ook altijd goed de bijsluiter van uw lenzenvloeistof, hier staan belangrijke restricties en tips in.

Regard K (120ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
BUSSCHE M.
5

Goed product qua herstellen van de helderheid.

09-08-2011 15:55:04
 
Aan het laden...