Regard K 120ml

5 5rating (1 beoordelingen)
  • Regard K
€ 11 ,00
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
11,00 Incl. BTW (€91,67 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Regard K is een lenzenvloeistof speciaal ontworpen voor gebruik bij vormstabiele (harde) lenzen. De vloeistof is uniek doordat het vrij is van conserveermiddelen. Hierdoor is deze vloeistof ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Je lenzen worden ook grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zo heb je geen last meer van eiwitaanslag of vuil van andere bacteriën.

Regard K (120 ml)

Doordat de vloeistof conserveermiddelvrij is, blijven je lenzen en hoornvlies vlekvrij en schoon. Door de unieke formule met Oxychlorite worden je lenzen grondig gedesinfecteerd. Ook kun je genieten van een ultiem draagcomfort doordat er gebruik is gemaakt van het HPMC bevochtigingsmiddel.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Scherp zicht, gehydrateerde lenzen en hygiëne. Met Regard K worden je lenzen zo weer schoon en helder! Ook blijven je lenzen en hoornvlies vlekvrij doordat de vloeistof geen conserveermiddelen bevat. Dit maakt Regard K ook uitermate geschikt voor mensen met gevoelige ogen!
  • Doordat de vloeistof het bevochtigingsmiddel HPMC bevat, blijven je lenzen en ogen de hele dag goed gehydrateerd. Zo heb je ook geen last meer van geïrriteerde ogen.

Regard K (120 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Goed product qua herstellen van de helderheid.

 
Aan het laden...