Ote Pure 30ml

  • Ote Pure
€ 12 ,00
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
12,00 Incl. BTW (€400,00 / liter)
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Oté Pure is een intensieve reiniger voor alle vormstabiele contactlenzen, met uitzondering van plasma coated lensmateriaal.

Oté Pure

Oté Pure is een dagelijkse reiniger voor harde lenzen. De vloeistof bevat bestanddelen met een intensief reinigende werking (kiezelgel) voor het dagelijks schoonmaken van vormstabiele lenzen.

Oté Pure gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik van een nieuwe lenzenvloeistof adviseren wij altijd contact op te nemen met je opticien. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kunnen, indien je allergisch bent voor bepaalde onderdelen, irritatie of andere klachten veroorzaken. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzing van de lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze juist dient te gebruiken.

Oté Pure reiniger bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Samenstelling :Niet ionische reinigende bestanddelen met een intensief reinigende werking (kiezelgel)
Producent :Oté
Vloeistoftype :Cleaner
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...