• Ote Hydro Shield Voordeelpakket
€ 43 ,00
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
43,00 Incl. BTW (€39,81 / liter)
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De alles-in-één vloeistof Oté Hydro-shield is speciaal ontwikkeld voor optimale reiniging en comfort van alle zachte contactlenzen.

Oté Hydro-shield

In korte tijd zorgt Ote Hydro-shield voor een signifiacante vermindering van bacteriën, gisten en schimmels. Vanwege de hydrofiele eigenschappen van HydroPro wordt een schild gevormd, waardoor vuil zich minder goed aan het oppervlak kan hechten. Vervolgens wordt bij elk ooglidslag vervuiling op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het bewaren van de lenzen in de vloeistof, weekt het bestanddeel RemoPro de achtergebleven aanslag van eiwitten en vetten los.

 

Ote Hydro-shield disclaimer

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd je opticien te raadplegen en je ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.

De Ote Hydro-shield lenzenvloeistof van Ote maakt je contactlenzen hygiënisch schoon en je ogen comfortabel. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing vaak nuttige tips voor lenzendragers.
 

De Ote Hydro Shield 360ml is ook bekend als:

Oté Hydro-shield alles-in-één vloeistof voor zachte lenzen.

Specificaties
Samenstelling :HydroPro en Remopro
Producent :Oté
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...