Ote Fine 100ml

  • Ote Fine
€ 10 ,00
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
10,00 Incl. BTW (€100,00 / liter)
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De alles-in-een vloeistof Oté Fine is speciaal ontwikkeld voor optimale reiniging en comfort van alle vormstabiele lenzen.

Oté Fine (100ml)

De Oté Fine is een all-in-one vloeistof voor harde lenzen. De lenzenvloeistof zorgt voor optimale reiniging, bevochtiging en comfort en biedt daarnaast ook goede desinfecterende eigenschappen. De unieke samenstelling van de lenzenvloeistof draagt bij aan het draagcomfort van de lenzen. De actieve stof Polysorbate 80 voorkomt vuil- en eiwitafzettingen. De stof HPMC zorgt met zijn bevochtigende eigenschappen dat de lenzen comfortabel zijn. Oté Fine is door het bevochtigingselement ook zeer geschikt voor nachtlenzen.

Oté Fine gebruiksaanwijzing

Wij adviseren voor het gebruik van een nieuwe lenzenvloeistof altijd je opticien te raadplegen. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken. Lees ook altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken.

Oté Fine (100ml) lenzenvloeistof bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Samenstelling :Polysorbate 80 & HPMC
Producent :Oté
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...