Ote Fine 100ml

5 5rating (2 beoordelingen)
  • Ote Fine
€ 10 ,00
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
10,00 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De alles-in-een vloeistof Oté Fine is speciaal ontwikkeld voor optimale reiniging en comfort van alle vormstabiele lenzen.

Oté Fine (100ml)

De Oté Fine is een all-in-one vloeistof voor harde lenzen. De lenzenvloeistof zorgt voor optimale reiniging, bevochtiging en comfort en biedt daarnaast ook goede desinfecterende eigenschappen. De unieke samenstelling van de lenzenvloeistof draagt bij aan het draagcomfort van de lenzen. De actieve stof Polysorbate 80 voorkomt vuil- en eiwitafzettingen. De stof HPMC zorgt met zijn bevochtigende eigenschappen dat de lenzen comfortabel zijn. Oté Fine is door het bevochtigingselement ook zeer geschikt voor nachtlenzen.

Oté Fine gebruiksaanwijzing

Wij adviseren voor het gebruik van een nieuwe lenzenvloeistof altijd je opticien te raadplegen. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken. Lees ook altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken.

Oté Fine (100ml) lenzenvloeistof bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Samenstelling :Polysorbate 80 & HPMC
Producent :Oté
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Lenzenvloeistof snel geleverd, prettige kleine verpakking om mee te nemen op reis.

4

Op aanraden van de opticien overgestapt op deze lenzenvloeistof, erg blij mee! Verpakking vind ik ook mooi, mag ook weleens genoemd worden. Wel best klein flesje.

 
Aan het laden...