OPTI-FREE PureMoist
€7 ,00

OPTI-FREE PureMoist (90ml)

Terug naar: Lenzenvloeistof

OPTI-FREE PureMoist alles-in-één-lenzenvloeistof houden uw ogen de hele dag gehydrateerd en fris door het laagje vocht dat tussen de contactlens en uw oog zit in stand te houden.

prijs:
€7,00
14 dagen retourrecht
Afhalen of bezorgen
Scherp geprijsd
Aantal:
Omschrijving

OPTI-FREE PureMoist (1x90ml)

De OPTI-FREE PureMoist lenzenvloeistof is een all-in-one vloeistof die zorgt voor reiniging, desinfectie én verzorging van de lenzen. De Multi-Purpose Disinfecting Solution vormt een laagje om je contactlenzen. Hierdoor voorkomt de vloeistof dat vet- en eiwitaanslag zich aan je lenzen kan hechten. Dankzij deze geavanceerde technologie tegen aanslag blijven je lenzen schoon en fris aanvoelen.

Vochtige laag om de lens

Het speciale ontwerp van de OPTI-FREE PureMoist lenzenvloeistof zorgt ervoor dat uw lenzen en ogen continu gehydrateerd en fris aanvoelen. U dient uw lenzen 's nachts in deze vloeistof te bewaren, zo worden uw lenzen verzorgd, gereinigd en gedesinfecteerd. Vet en eiwitaanslag worden grondig en hygiënisch verwijderd.

OPTI-FREE PureMoist (90ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen

Video: OPTI-FREE PureMoist


OPTI-FREE PureMoist alles-in-één-lenzenvloeistof houden uw ogen de hele dag gehydrateerd en fris door het laagje vocht dat tussen de contactlens en uw oog zit in stand te houden.

Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...