Menicare Soft Duo pack 2 x 360ml

  • Menicare Soft Duo pack
€ 24 ,50
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
24,50 Incl. BTW (€33,33 / liter)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Menicare Soft Duo Pack (2x360ml) is een alles-in-één vloeistof van Menicon. Deze lenzenvloeistof is ideaal voor het reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren van de lenzen. Met deze vloeistof zijn de lenzen weer helder. Zo wordt proteïneaanslag grondig verwijderd en wordt nieuwe aanslag voorkomen. De vloeistof is geschikt voor alle soorten zachte lenzen.

Menicare Soft Duo Pack (2x360ml)

Met deze lenzenvloeistof worden de lenzen gereinigd, gedesinfecteerd, gespoeld en bewaard. Proteïnen worden grondig verwijderd en nieuw proteïneopbouw wordt zelfs voorkomen. De vloeistof zorgt voor een veilige en krachtige reiniging van de lenzen. Ook zorgt het voor een betere bevochtiging.

Wanneer je wilt wisselen van lenzenvloeistof, is het belangrijk om contact op te nemen met een opticien of oogspecialist. Deze kan dan kijken of een bepaalde vloeistof bij jouw ogen en lenzen passen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Deze alles-in-één lenzenvloeistof zorgt voor een grondige reiniging van de lenzen. Ze reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren de lenzen op een veilige manier.

De lenzenvloeistof verwijdert proteïnen van de lens en zorgt er ook voor dat er geen proteïneopbouw mogelijk is.

Met deze vloeistof kunnen alle soorten zachte lenzen worden gereinigd.

Menicare Soft Duo Pack (2x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...