Menicare PURE 250ml
€15 ,25

Menicare PURE 250ml

Terug naar: Lenzenvloeistof

De Menicare Pure (250ml) lenzenvloeistof van Menicon is een alles-in-een vloeistof die iedereen die harde/vormvaste lenzen draagt in zijn badkamerkastje zou moeten hebben. De formule zorgt ervoor dat uw lenzen in een handomdraai grondig gereinigd worden, iedere dag!

prijs:
€15,25
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Scherp geprijsd
Aantal:
Verwachte levertijd:2 - 6 werkdag(en)
Bespaar nog meer op Menicare PURE 250ml
Omschrijving

Menicare Pure (250ml)

MeniCare Pure lenzenvloeistof van Menicon reinigt, desinfecteert en spoelt alle vormstabiele (harde) contactlenzen grondig. De verwerking neemt slechts 30minuten in beslag.
Het conserveelmideel, Polylysine, is een natuurijk conserveermiddel dat veel milder is voor het oog. Bovendien zorgt ze voor een stabielere en betere desinfectie van de lenzen.

Niet geschikt voor zachte contactlenzen.

Vraag raad

Voordat u nieuwe oogdruppels, lenzenvloeistof of contactlenzen probeert, raden we u aan om contact op te nemen met uw opticien of andere oogspecialist. Hij of zij kan u raad geven over welke producten het beste bij uw ogen en wensen passen.

Menicare Pure (250ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...