EyeDefinition Pro-Vitamin B5 MPS Flight Pack

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Pro-Vitamin B5 MPS Flight Pack
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Wanneer je op zomervakantie of op wintersport gaat neem je als contactlensdrager natuurlijk jouw lenzenvloeistof mee. EyeDefinition Pro-Vitamin B5 MPS Flight Pack is daarom samengesteld om gemakkelijk als compleet reispakket mee te nemen. Het reispakket bevat lenzenvloeistof, oogdruppels en twee lens etuis.

EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Flight Pack

Vertrek je binnenkort op reis? Wat zeker niet mag ontbreken in je handbagage is de EyeDefinition Pro-Vitamin B5 MPS Flight Pack. Dankzij het handige formaat en de flesjes lenzenvloeistof van 100 ml mogen ze precies mee in de handbagage van het vliegtuig. Ook bevat het Pro-Vitamin B5 oogdruppels, wat ideaal is wanneer je droge of vermoeide ogen krijgt in het vliegtuig.

De producten van EyeDefinition Pro-Vitamin B5 MPS Flight Pack bevatten de pro-vitamine B5. Deze pro-vitamine beschermt het oog tegen uitdroging en zorgt voor een goed gehydrateerd oog gedurende de dag. De vloeistof is daarmee ideaal voor alle type zachte lenzen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Handig reispakket dat in de handbagage past voor in het vliegtuig. De lenzenvloeistof flesjes zijn precies 100 ml en daardoor geschikt om mee te nemen op reis.

Dit reispakket bevat ook de Pro-Vitamin B5 oogdruppels. Ideaal voor wanneer je droge of vermoeide ogen krijgt in het vliegtuig of door de airconditioning in de auto.

De producten bevatten het pro-vitamine B5, wat het oog beschermt tegen uitdroging waardoor de ogen gehydrateerd blijven.

De lenzenvloeistof is geschikt voor alle typen zachte lenzen.

Inhoud EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Flight Pack 

  • 2 x 100 ml Eye Definition Pro-Vitamin B5 lenzenvloeistof
  • 1 x Eye Definition Pro-Vitamin B5 oogdruppels
  • 2 x Lens etuis

EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Flight Pack bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.
Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Oogdruppels, Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Perfect om mee te reizen, het formaat maakt het gemakkelijk om alles bij de hand te houden tijdens mijn business trips.

 
Aan het laden...