EyeDefinition Extrasept Peroxide 360ml
€13 ,00

EyeDefinition Extrasept Peroxide 360ml

Terug naar: Lenzenvloeistof
EyeDefinition ExtraSept Peroxide is een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk verzorgingssysteem zonder conserveermiddelen. Voor het dagelijks reinigen, conditioneren, verwijderen van proteïnen, desinfecteren en bewaren van alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel. 
prijs:
€13,00
14 dagen retourrecht
Afhalen of bezorgen
Scherp geprijsd
Aantal:
Verwachte levertijd:1 - 3 werkdag(en)
Omschrijving

EyeDefinition Extrasept peroxide (360ml)

EyeDefinition Extrasept reinigt je lenzen op basis van een waterstofperoxide verzorgingsvloeistof. De peroxide vloeistof dient geneutraliseerd te worden met het bijgeleverde neutralisteentje in het lenspotje. Op deze manier worden uw lenzen diep en grondig gereinigd. Deze lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen.

Krachtige desinfectie

Een peroxide systeem reinigt uw lenzen zeer grondig. Door uw lenzen goed te reinigen, zorgt u ervoor dat uw ogen gezond blijven en kunt u comfortabeler uw lenzen dragen. Door grondig en juist uw lenzen schoon te maken voorkomt uw proteïne aanslag en verwijdert u al het vuil. Dankzij de uitzonderlijk krachtige desinfectie zijn je contactlenzen gereinigd in slechts 6 uur!

Uiteraard is een goede propere lens veel comfortabeler en gezonder voor het oog. 

Bestel EyeDefinition Extrasept lenzenvloeistof

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof in België. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Peroxide-systeem
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...