AOSept Plus 3 maanden 3x360ml + 1x90ml

  • AOSept Plus 3 maanden
€ 41 ,00
GRATIS thuislevering vanaf €50
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
41,00 Incl. BTW (€35,04 / liter)
Verwachte levertijd: 4 - 6 werkdag(en)
GRATIS thuislevering vanaf €50
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving
De AOsept all-in-one lenzenvloeistof van Alcon reinigt en desinfecteert je zachte contactlenzen eenvoudig. In het pakket vind je 3x360ml flesjes, 4 lenshouders, een neutralisatie steen en bij aankoop ontvang je een handig flesje van 90ml voor onderweg.

AOsept Plus 6 maanden (3x360ml + 90ml)

AOsept Plus 6 maanden (3x360 + 90ml) lenzenvloeistof voor zachte lenzen is uitermate geschikt voor lensdragers die last hebben van gevoelige ogen en allergisch kunnen zijn voor bepaalde bewaar componenten. De peroxide vloeistof is een conserveermiddelvrije desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide met een drievoudige reinigende werking. De vloeistof desinfecteert, hydrateert en reinigt de zachte contactlenzen grondig. Zo geniet je dagelijks van gezonde ogen en een frisse blik.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

De drievoudige reinigende werking is een krachtige formule voor lensdragers met gevoelige ogen. De vloeistof reinigt diep, maakt vuil los en verbetert het verwijderen van proteïne. Let op: De desinfectietijd bedraagt minimum zes uur! Na het neutraliseren van de contactlenzen kan je propere lenzen meteen aan doen. De waterstofperoxide-vloeistof bevat geen conserveermiddelen en is hierdoor zeer geschikt als je last hebt van gevoelige ogen.

Gebruiksaanwijzing van AOsept Plus

  • Druppel de vloeistof nooit direct in het oog
  • Spoel de vloeistof nooit af, deze moet worden geneutraliseerd
  • Gebruik de lenzenvloeistof altijd met het meegeleverde lensdoosje
  • Contactlenzen moeten minimaal 6 uur in de vloeistof bewaard worden

AOsept Plus (3x360ml+90ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online op onze website. 
Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Peroxide-systeem
Houdbaarheid :6 Maanden
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...