Acuvue RevitaLens 6 maanden 3x360ml

  • Acuvue RevitaLens 6 maanden
€ 36 ,00
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering vanaf €50
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
36,00 Incl. BTW (€33,33 / liter)
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering vanaf €50
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

ACUVUE Revitalens 6 maanden is een alles-in-één lenzenvloeistof van Johnson & Johnson en is ideaal voor het grondig reinigen, desinfecteren en hydrateren van je zachte lenzen. De vloeistof verwijdert vuil, lipides en proteïnes van je lenzen. De vloeistof is perfect voor een diepe en zorgvuldige reiniging van alle soorten Silicone Hydrogel contactlenzen.

ACUVUE RevitaLens 6 maanden (3x360ml + 60ml)

De ACUVUE RevitaLens 6 maanden is speciaal ontwikkeld door Johnson & Johnson en verschillende experts van wereldklasse. De geavanceerde formule biedt een krachtige reiniging in combinatie met een goede hydratatie. Hierdoor zitten je lenzen vervolgens zeer comfortabel en zul je geen droge ogen krijgen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Deze multi-verpakking bevat 3 flesjes van 360 ml. Zo kun je gemakkelijk weer 6 maanden vooruit. De vloeistof reinigt, hydrateert, desinfecteert en verwijdert vuil en proteïnes van alle soorten zachte lenzen. Deze alles-in-één lenzenvloeistof biedt de grondige reiniging van een peroxide vloeistof met het gemak van een alles-in-een vloeistof.

ACUVUE RevitaLens 6 maanden (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online. 

Specificaties
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...