EyeDefinition Oxygen Plus Toric 3 lenzen

3 3rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Oxygen Plus Toric
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Maar geen nood, we hebben voor jou de perfecte vervangers. Klik hier onder voor een soortgelijke vloeistof.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De nieuwe Eyedefinition Oxygen Plus Toric (3 lenzen) zijn speciaal ontworpen voor mensen met een torische/cilindrische afwijking, ook wel astigmatisme genoemd. Deze maandlenzen zijn zeer comfortabel, waardoor je ze bijna niet op het oog zult voelen. Ze hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en hydrateren de ogen goed.

EyeDefinition Oxygen Plus Toric (3 lenzen)

De Eyedefinition Oxygen Plus Toric zijn maandlenzen voor mensen met astigmatisme. De hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de perfecte vochtbalans in deze lenzen zorgen ervoor dat je ogen tot aan het einde van de dag onvermoeid, fris en gehydrateerd aanvoelen. Dit maakt deze torische lenzen ideaal voor iedereen die snel last heeft van droge ogen. Het speciale ontwerp van deze lenzen zorgt ervoor dat de lenzen tot wel vijf keer meer zuurstof doorlaten dan andere lenzen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Maandlenzen ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. Torische lenzen corrigeren het zicht zodanig dat je weer scherp en helder ziet.
  • Een combinatie van hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de perfecte vochtbalans zorgt voor een zeer comfortabele lens. Je kunt de hele dag ongestoord genieten van perfect zicht.
  • De lenzen zijn een goede keuze voor mensen die snel last hebben van droge ogen.

EyeDefinition Oxygen Plus Toric (3 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialsiten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :3 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen - maandlens
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:3rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
3

Fijne torische lenzen, maar begrijp dat ze uit het assortiment gaan. Hoop dat de vervangende net zo goed zijn!

 
Aan het laden...