EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal 3 lenzen

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal (3 lenzen) zijn multifocale maandlenzen gemaakt van silicone hydrogel lensmateriaal. Dit zorgt voor een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Daarnaast hebben de lenzen ook een hoog watergehalte waardoor de ogen de hele dag gehydrateerd blijven. Je kunt dus de hele dag genieten van een optimaal comfort en zicht.

EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal (3 lenzen)

Dit zijn de nieuwste multifocale contactlenzen van EyeDefinition. EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal zorgt voor een perfect zicht voor mensen met zowel een ver- tussen- en nabijcorrectie. De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal, waardoor ze zeer comfortabel aanvoelen. Met deze lenzen is het mogelijk om op alle afstanden weer scherp en helder te zien, terwijl je ze bijna niet voelt zitten. Ook blijven de ogen goed gehydrateerd en fris.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Multifocale lenzen corrigeren presbyopie. Met deze contactlenzen kun je weer genieten van een helder en scherp zicht veraf, dichtbij en daar tussenin. 
  • De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal. Dit zorgt voor een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een comfortabel gevoel.
  • De lenzen hebben een hoog watergehalte waardoor de ogen de hele dag gehydrateerd blijven. De ogen voelen daardoor fris aan.

EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal (3 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :3 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Multifocale lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Prima

 
Aan het laden...