EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal 3 lenzen

  • EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal
Scherp geprijsd
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Scherp geprijsd
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Deze maandlenzen van EyeDefinition voorzien u van optimaal comfort en zicht. De multifocale lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. Het materiaal van de lens bestaat voor een gedeelte uit Alphafilcon A. De lenzen hebben een hoog watergehalte zodat de ogen gedurende de hele dag vochtig zijn en een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid dankzij silicone. 

EyeDefinition Oxygen Plus Multifocal (3 lenzen)

De nieuwste multifocale contactlenzen van EyeDefinition, Oxygen Plus Multifocal, zijn perfect voor mensen met zowel een ver-, tussen- en nabij-correctie. De multifocale lenzen bezorgen jou de hele dag lang een comfortabel gevoel dankzij het silicone - hydrogel materiaal.

Scherp zicht op alle afstanden

De Eyedefinition Oxygen Plus Multifocal multifocale lenzen geven u weer helder zicht. Door licht op de juiste manier het netvlies binnen te laten komen, zorgen deze lenzen ervoor dat u weer scherp zicht hebt! Zowel van veraf, dichtbij en middelver zult u weer haarfijn kunnen zien! De Eyedefinition Oxygen Plus Multifocal (3 lenzen) bieden ultiem draagcomfort, uw ogen blijven de hele dag fris en gehydrateerd!

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :3 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Multifocale lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...