• EyeDefinition Oxygen Plus
14 dagen retourrecht
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze verouderde contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
14 dagen retourrecht
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EyeDefinition Oxygen Plus, de nieuwste EyeDefinition maandlenzen bieden uw ogen optimaal zicht en comfort. Dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid blijven de ogen de hele dag gezond en gehydrateerd. 

EyeDefinition Oxygen Plus (3 lenzen)

De nieuwe EyeDefinition Oxygen Plus maandlenzen bieden uiterst scherp zicht gecombineerd met comfort. Dankzij het silicone hydrogel materiaal waaruit de lens is opgemaakt laten deze maandlenzen tot maar liefst 5 keer meer zuurstof door dan gewone lenzen. Het resultaat is witte en gezonde ogen. Droge en vermoeide ogen zijn met EyeDefinition Oxygen Plus contactlenzen verleden tijd! 
 

EyeDefinition Oxygen Plus bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct uw lenzen online!

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :3 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Als één van de eerste klanten een abonnement gestart en ik heb er zeker geen spijt van! Je komt nooit meer zonder lenzen aangezien ze automatisch om de 3 maanden geleverd worden. Ik had onlangs een gescheurde lens en ze werd gratis vervangen. Top service LensOnline

 
Aan het laden...