EyeDefinition Oxygen Plus 3 lenzen

4 4rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Oxygen Plus
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EyeDefinition Oxygen Plus (3 lenzen) zijn de nieuwste EyeDefinition maandlenzen. Ze bieden de ogen optimaal zicht en comfort. De lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor ze zeer comfortabel zijn. Daarnaast blijven de ogen ook goede gehydrateerd en fris.

EyeDefinition Oxygen Plus (3 lenzen)

De nieuwe EyeDefinition Oxygen Plus maandlenzen bieden uiterst scherp zicht in combinatie met een hoog draagcomfort. Dankzij het silicone hydrogel materiaal laten deze maandlenzen tot wel 5 keer meer zuurstof door dan gewone lenzen. Het resultaat hiervan is witte en gezonde ogen. Ook blijven je ogen met deze lenzen goed gehydrateerd. Droge en vermoeide ogen zijn met EyeDefinition Oxygen Plus contactlenzen dus verleden tijd!

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Deze maandlenzen bieden een uiterst scherp zicht tot wel 30 dagen lang.
  • Het silicone hydrogel materiaal laat tot 5 keer meer zuurstof door dan gewone contactlenzen. Hierdoor heb je witte en gezonde ogen.
  • De lenzen bevochtigen de ogen goed, waardoor je geen last meer hebt van droge of vermoeide ogen.

EyeDefinition Oxygen Plus (3 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :3 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Als één van de eerste klanten een abonnement gestart en ik heb er zeker geen spijt van! Je komt nooit meer zonder lenzen aangezien ze automatisch om de 3 maanden geleverd worden. Ik had onlangs een gescheurde lens en ze werd gratis vervangen. Top service LensOnline

 
Aan het laden...