• EyeDefinition Intensive Multifocal
14 dagen retourrecht
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze verouderde contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
14 dagen retourrecht
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EyeDefinition Intensive Multifocal maandlenzen (3 lenzen) zijn zachte maandlenzen waarvan je niet merkt dat je ze in hebt. Door de optimale zuurstofdoorlaatbaarheid bieden de lenzen een ongekend draagcomfort. De multifocale lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. De samenstelling van de lens bestaat voor een gedeelte uit het materiaal comfilcon A.

EyeDefinition Intensive Multifocal (3 lenzen)

De EyeDefinition Intensive Multifocal (3 lenzen) lenzen zijn dé ideale contactlenzen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid). U kunt uw bril thuis laten en toch overal scherp zien. Zowel van veraf als dichtbij zult u met deze lenzen perfect zien. Door het speciale ontwerp van de lenzen kunnen zowel bijziendheid als verziendheid tegelijk gecorrigeerd worden met deze lens.

Scherp zicht en comfort

Zie met deze lenzen haarscherp op alle afstanden. De Intensive Multifocal contactlenzen met Aquaform systeem houden zeer veel vocht vast. U zult gehydrateerde en frisse ogen hebben, de hele dag lang, iedere dag opnieuw. U hoeft niet langer extra bevochtigingsmiddelen te gebruiken om comfortabel lenzen te kunnen dragen.

EyeDefinition Intensive Multifocal (3 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :3 Lenzen
Materiaal :Comfilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Multifocale lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Verwante producten
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

beste lenzen ! had ik er maar ineens 6 besteld

 
Aan het laden...