Queen's

Queen's

Met Queen’s kleurlenzen van Soleko kun je je oogkleur veranderen. De kleurlenzen laten je ogen stralen en geven ze meer expressie. Queen’s Trilogy maandlenzen zorgen voor een opvallend elegante blik met behulp van drie afzonderlijke kleurtinten. Queen’s Solitaire kunnen drie maanden gedragen worden en zijn ontworpen voor een eenvoudige verleiding met een diepe, intense en natuurlijke uitstraling.

De kleurlenzen zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar in meerdere stijlvolle kleuren: light green, acqua, jade, yellow, light blue, voilet, pearl, spice, amber, choco, dark green en ocean. De contactlenzen zijn verkrijgbaar als sferische lenzen en torische lenzen voor astigmatisme.

Queen's kleurlenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien en bestel je lenzen online.

Aan het laden...