Queen's

Queen's

Queen’s kleurlenzen zijn gekleurde contactlenzen van Soleko. De lenzen veranderen uw oogkleur. Met de kleurlenzen van Queen's krijgt u meer expressie in uw ogen. Uw ogen stralen en kennen dankzij de kleurlenzen meer diepte.

Ons assortiment bestaat uit vier Queen’s producten. Queen’s Solitaire, Queen’s Twins Queen’s Trilogy accentueren de natuurlijke oogkleur en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleurlenzen zijn verkrijgbaar als sferische lenzen en er is ook een torische kleurlens.

De lenzen zijn zowel zonder sterkte en met sterkte verkrijgbaar van -20 tot +20 en in meerdere stijlvolle kleuren: light green, acqua, jade, yellow, light blue, voilet, pearl, spice, amber, choco, dark green en ocean.

Met de kleurlenzen van Queen's bent u verzekerd van kwaliteit. U kunt ervoor kiezen om uw eigen kleur te bestellen of een andere kleur lenzen te bestellen. De blik in uw ogen wordt versterkt en krijgt een totaal nieuwe dimensie. Imiteer de kleur van je ogen met de gekleurde lenzen van Queen's. Je kunt kleurlenzen gebruiken op ieder moment van de dag en voor speciale gelegenheden.

Bekijk ons assortiment en bestel direct uw Queen’s kleurlenzen en verander uw look! Maandlenzen dienen gereinigd en bewaard te worden in lenzenvloeistof. Ook lenzenvloeistof is op LensOnline verkrijgbaar.

Aan het laden...