Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson is wereldwijd een van de grootste bedrijven op gebied van gezondheidszorg. Het bedrijf streeft naar bewustwording van het belang van zicht en oogzorg door de beste kwaliteit lenzen te bieden.

Acuvue van Johnson & Johnson is een van de bekendste en populairste lensmerken ter wereld. Acuvue contactlenzen beschikken over de nieuwste technologieën die lensdragers uitzonderlijk zicht en comfort bieden van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. De contactlenzen worden gemaakt in uiteenlopende sterktes en correctiemogelijkheden. Zo zijn er torische lenzen om astigmatisme te corrigeren, multifocale lenzen, daglenzen en maandlenzen.

Johnson & Johnson lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...