Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson is wereldwijd een van de grootste bedrijven op gebied van gezondheidszorg. Het bedrijf streeft naar bewustwording van het belang van zicht en oogzorg door de beste kwaliteit lenzen te bieden.

Acuvue van Johnson & Johnson is een van de bekendste en populairste lensmerken ter wereld. Acuvue contactlenzen beschikken over de nieuwste technologieën die lensdragers uitzonderlijk zicht en comfort bieden van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. De contactlenzen worden gemaakt in uiteenlopende sterktes en correctiemogelijkheden. Zo zijn er torische lenzen om astigmatisme te corrigeren, multifocale lenzen, daglenzen en maandlenzen.

Johnson & Johnson lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...