CooperVision

CooperVision

CooperVision is een bekende fabrikant van lenzen. Sinds 1980 voorziet CooperVision mensen wereldwijd van contactlenzen. Dagelijks dragen talloze mensen de zachte lenzen van CooperVision. Ze streven ernaar mensen overal ter wereld te helpen. Gezondheid en comfort staat bij de fabrikant voorop.

Voor iedere lensdrager is er een passende CooperVision lens. CooperVision produceert daglenzen en maandlenzen voor astigmatisme, bij- en verziendheid, en meer. Merken als Avaira, Biofinity, Proclear en Biomedics behoren tot het assortiment van CooperVision. Deze merken zijn zeer populair vanwege hun prijs-kwaliteitverhouding en comfortabele zichtcorrectie.

CooperVision lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...