Clariti

Clariti

Met de Clariti lenzen van CooperVision kies je voor de voordelen voor de gezondheid van daglenzen van siliconenhydrogel. Dankzij het silicone hydrogel materiaal laten de lenzen meer zuurstof door in het hoornvlies en geniet je van een gezondere en witte contactlenservaring. Daarnaast hebben de lenzen een hoog watergehalte en ontstaat met de Wet-Loc technologie een lens die op een natuurlijke wijze watermoleculen op het lensoppervlak aantrekt en bindt. Dit zorgt voor de hele dag uitstekend draagcomfort.

Clariti contactlenzen zijn beschikbaar voor sferische correctie, astigmatische correctie en in een multifocale variant. Vooral de Clariti 1 Day Multifocal is een populaire lens.

Clariti lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...