Biotrue

Biotrue

Bausch + Lomb biedt een complete lijn Biotrue contactlenzen en verzorgingsproducten. Biotrue ONEday lenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde contactlenzen. De daglens biedt comfortabel zicht gedurende de hele dag. De Biotrue ONEday lenzen zijn zo ontworpen om net zo te werken als het oog zelf. Daarnaast zijn ze gemaakt van een innovatief materiaal hypergel die natuurlijke tranen imiteert. De contactlenzen zijn daarmee zeer geschikt voor lensdragers met droge ogen.

Biotrue daglenzen zijn contactlenzen die elke dag vervangen dienen te worden. De lens biedt optimale hygiëne en ultiem draagcomfort. Met daglenzen gebruikt u elke dag frisse lenzen, die na een dag weer weggegooid kunnen worden.

Naast contactlenzen produceert Bausch + Lomb ook Biotrue lenzenvloeistof. De Biotrue multi-purpose solution werkt als je eigen ogen. De lenzenvloeistof is ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen.

Het assortiment bestaat uit Biotrue OneDay, Biotrue OneDay for Astigmatism (torische daglens), Biotrue OneDay Presbyopia (multifocale daglens), Biotrue lenzenvloeistof en Biotrue bevochtigende oogdruppels.

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Wij bieden bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Bestel direct uw lenzen en verzorgingsproducten online.

Aan het laden...