Biomedics

Biomedics

Biomedics contactlenzen van CooperVision leveren continu prestaties waar je op kan vertrouwen. Biomedics staat al jarenlang bekend als een betrouwbare en comfortabele lens voor een uitstekende prijs.

De Biomedics familie heeft altijd een product die aan je wensen voldoet. De lenzen zijn gemaakt van hydrogel en bieden goed draagcomfort en een zeer betaalbare prijs. Daglenzen en maandlenzen zijn beide beschikbaar als torische lenzen voor een helder en scherp zicht. De bekendste lenzen zijn Biomedics 55 Evolution, Biomedics 1 Day Extra en Biomedics Toric.

Biomedics lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen. Contactlenzen online bestellen is gemiddeld 40% goedkoper dan bij de opticien.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...