LensOnline kortingscode & promo

Wil je altijd profiteren van de beste kortingen en acties bij LensOnline? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je de meest actuele kortingscodes en acties van LensOnline. Zo bespaar je altijd op je bestelling van lenzen en accessoires.

Mis voortaan geen enkele promo!
Als je je nu inschrijft op de nieuwsbrief van LensOnline, krijg je niet alleen de nieuwste kortingscodes en aanbiedingen in je mailbox, maar ook het laatste nieuws over lenzen en oogzorg.

Schrijf je dus snel in door je e-mailadres rechtsonder aan de pagina achter te laten. Zo mis je nooit meer een kortingscode of actie van LensOnline!

Lopende kortingscode & promo

Musthave EyeDeals

Live: t/m 1 oktober 2023
Promotie: 10% korting op het gehele assortiment van LensOnline
KortingscodeEYE10


Actievoorwaarden:
 *De kortingscode EYE10 is geldig tot en met 1 oktober 2023 op het hele assortiment, zolang de voorraad strekt. De kortingscode kan slechts één keer per persoon en per account worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere promoties/deals, is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Alleen te gebruiken op LensOnline.be.  

LensOnline behoudt zich het recht voor om alle actieparameters aan te passen zonder de klant hier voorafgaandelijk over te berichten. LensOnline heeft het recht om (groepen van) deelnemers zonder reden uit te sluiten van deelname aan de actie en toekomstige acties waarbij het recht op voordeel vervalt. Dit kan gebeuren als deelnemers in strijd handelen met de actievoorwaarden, meerdere onvolledige of valse (e-mail)adressen of andere persoonsgegevens verstrekken of het misbruiken van de actievoorwaarden. Dit kan LensOnline doen op basis van een vermoeden, zonder opgaaf van reden en zonder verplichting tot enige schadevergoeding aan de desbetreffende deelnemer, en LensOnline is niet verplicht om de deelnemer hiervan op de hoogte te stellen of bewijs te leveren. 

 

€15 introductie korting* op je eerste bestelling

Live: t/m 31 december 2023
Promotie: 
Ontvang €15 korting* op je eerste bestelling vanaf €75​
KortingscodeINTRO15

 

Actievoorwaarden:
*De introductiekorting is enkel geldig op de eerste bestelling voor nieuwe LensOnline. Kortingscode INTRO15 is geldig t/m 31 december 2023 bij een minimale bestelwaarde van €75 op de vermelde producten en zolang de voorraad strekt. De kortingscode kan slechts één keer per persoon en  per account worden gebruikt en kan niet worden gecombineerd met andere acties. De promocode is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen, kan ook niet worden ingewisseld voor contant geld en is alleen te gebruiken op LensOnline.be.

LensOnline behoudt zich het recht voor om alle actieparameters aan te passen zonder de klant hier voorafgaandelijk over te berichten.

LensOnline heeft het recht om (groepen van) deelnemers zonder reden uit te sluiten van deelname aan de actie en toekomstige acties waarbij het recht op voordeel vervalt. Dit kan gebeuren als deelnemers in strijd handelen met de actievoorwaarden, meerdere onvolledige of valse (e-mail)adressen of andere persoonsgegevens verstrekken of het misbruiken van de actievoorwaarden. Dit kan LensOnline doen op basis van een vermoeden, zonder opgaaf van reden en zonder verplichting tot enige schadevergoeding aan de desbetreffende deelnemer, en LensOnline is niet verplicht om de deelnemer hiervan op de hoogte te stellen of bewijs te leveren.

 

 

EXTERNE PROMOTIE -  ACUVUE®

Ontvang € 20,- cashback op de aan koop van ACUVUE® OASYS MAX 1-Day contactlenzen.

Actieperiode: 1 juni tot en met 31 augustus 2023

De volgende cashback wordt uitbetaald per aangeschaft product:
ACUVUE® OASYS MAX 1-Day 30 pack - € 20,- (2 doosjes)
ACUVUE® OASYS MAX 1-Day 90 pack - € 20,- (2 doosjes)
ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL 30 pack - € 20,- (2 doosjes)
ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL 90 pack - € 20,- (2 doosjes)


Meer informatie en actievoorwaarden op: 
https://www.acuvue.nl/cashback?utm_source=google&utm_medium=pmax&utm_campaign=nl_acuvue_max&gclid=Cj0KCQjwzdOlBhCNARIsAPMwjby70xzQwAG22CaBGfulWbifqj19madU69R3KjOrBdslNq9YcgjAqJIaAkozEALw_wcBWanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met onze
 klantenservice.


 

Aan het laden...