Instellingen
Je gegevens
Retourzendingen

Voor vragen in verband met je bestelling kan je onze klantendienst steeds contacteren via het nummer 03 212 28 28. Zij staan je met raad en daad bij en dit kan elke werkdag van 9u tot 17u. Bovendien kan je ook altijd e-mailen naar info@lensonline.be of kan je hen aanspreken via Twitter of Facebook.

We helpen je graag verder!

GRATIS retourneren

Je oogsterkte is veranderd of je hebt de verkeerde lenzen besteld... Het kan altijd voorvallen. Daarom geven we jou de mogelijkheid om je pakje gratis te retourneren indien de verpakking van je contactlenzen onbeschadigd, ongeopend en onbeschreven is.
Vraag je gratis retourlabel aan bij de klantendienst. Je kan hen van maandag tot vrijdag contacteren op het  nummer 03 212 28 28 of via info@lensonline.be

Hou er rekening mee dat retourneren van op maat gemaakte contactlenzen zoals harde lenzen en jaarlenzen enkel mogelijk is binnen een periode van 2 maanden na aankoop, mits €5 kost per contactlens. 

Retourrecht

Indien je van je aankoop wenst af te zien heb je tot 14 dagen na ontvangst de tijd om je bestelling terug te sturen. Vul het herroepingsformulier aan je retourzending of mail naar onze klantendienst. 

Retouradres: LensOnline NV, Kasteleinsstraat 11, 9150 Kruibeke.

Je bestelling annuleren?

Heb je je vergist van dioptrie of wens je je bestelling te annuleren? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst. Dit kan elke werkdag van 9u tot 17u via het nummer 03 212 28 28 of via info@lensonline.be.

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden gedaan op de door jou gebruikte bankrekening of betaalkaart. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkel kan plaatsvinden indien:

 - het product ongebruikt is;
 - de verpakking onbeschadigd is;
 - de verpakking niet geopend werd;
 - de bestelling in de originele verpakking werd geretourneerd;

Zodra we de teruggestuurde producten hebben ontvangen en aan alle bovengenoemde voorwaarden zijn voldaan zal het aankoopbedrag (excl.verzendkosten) binnen 11 werkdagen worden terugbetaald.

Hou er rekening mee dat terugbetalen van op maat gemaakte contactlenzen zoals harde lenzen en jaarlenzen enkel mogelijk is binnen een periode van 2 maanden na aankoop, mits €5 kost per contactlens. 

Sociale media
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwtjes.
Op het YouTube-kanaal vind je interessante video’s over de verschillende merken van contactlenzen die wij aanbieden, kan je kijkje nemen achter de schermen en kan je verschillende tips & tricks terugvinden. Abonneer je en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg het Youtube kanaal
Mijn LensOnline opticien

Een professionele opvolging is de waarborg om succesvol en comfortabel lenzen te dragen. Het gaat tenslotte om je ogen en net daarom is een samenwerking met opticiens net zo belangrijk. 

We sommen de belangrijkste voordelen voor jou op:

GRATIS verzending

Kies voor een afhaling in één van de LensOnline filialen en profiteer van een gratis verzending.

Persoonlijke begeleiding

De contactlensspecialisten staan je met raad en daad bij in je zoektocht naar dé perfecte contactlenzen voor jouw ogen. Ook nadat je de perfecte lenzen hebt gevonden kan je op hun expertise rekenen.

Professionele service

De contactlensspecialisten worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en contactlenzen.     

 

Maak een afspraak
Abonnementen
Stap 1
Je contactlenzen
Kies je lenzen, vul je sterkte in en bevestig door op "Start Abonnement" te klikken.
Stap 2
Je gegevens
Vul de nodige informatie in zodat de domiciliëring van het abonnement van start kan gaan.
Stap 3
Zonder zorgen
Elke 3 maanden zal je nieuwe lenzen ontvangen. Bovendien kan je het abonnement eender wanneer gratis opzeggen.
Bespaar tijd en geld!
Al eens aan een lenzenabonnement gedacht?
Bekijk details
Aan het laden...