EyeDefinition Intensive Toric 6 lenzen

5 5rating (9 beoordelingen)
  • EyeDefinition Intensive Toric
Scherp geprijsd
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Scherp geprijsd
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De EyeDefinition Intensive Toric (6 pack) contactlenzen zijn enorm comfortabele lenzen voor mensen met een cilindrische afwijking (astigmatisme). Deze lens biedt UVA en UVB (UV) bescherming en corrigeert de cilinder. De EyeDefinition Intensive Toric lenzen bieden ultiem draagcomfort door het stabiliseren van de contactlens aan de hand van de nieuwste technologie.

EyeDefinition Intensive Toric (6 lenzen)

De EyeDefinition Intensive Toric (6 pack) torische contactlenzen hebben een toegevoegde ballastzone, die de stabilisatie van de lens optimaliseert en de lens rotatie vermindert. Daarnaast heeft de EyeDefinition Intensive Toric een vernieuwde randafwerking voor een verhoogd draagcomfort. 

Ultiem comfort

De EyeDefinition Intensive Toric torische maandlenzen zijn de nieuwe comfortabele silicone hydrogel lenzen met 'aquaform'. Hiermee biedt de lens een perfect balans tussen vocht en zuurstof. De lenzen blijven continu gehydrateerd door de gepatenteerde 'Aquaform'-technologie. Zo zult u met deze maandlenzen genieten van scherp zicht in combinatie met het hoogst mogelijke draaggemak.

UV filter

Naast het corrigeren van de cilinder, blokkeren de EyeDefinition Intensive Toric contactlenzen ook een zeer groot deel van de schadelijke zonnestraling met een ingebouwde UV filter. Hierdoor is deze lens geschikt voor mensen met lichtovergevoeligheid of mensen die snel last krijgen van droge ogen in zonnige omgevingen. Let op: UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor zonnebrillen. Ze bedekken de ogen niet geheel. Vraag hierover meer informatie bij uw opticien of optometrist.

EyeDefinition Intensive Toric (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct uw lenzen online!

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating9 reviewsBeoordeling plaatsen
5

uitstekende lenzen, heel comfortabel

5

des lentilles hyper comfortables !

3

In het begin wat moeite gehad met astigmatisme. Na verloop van tijd wordt het zicht wel beter. Comfort is wel in orde.

5

Parmi les lentilles toriques que j'ai essayé, celles d'Eye Definition me vont très bien!

5

materiel souple, bon choix

5

Supersnelle levering!

5

Bonne lentille torique, pour un prix bas

5

Zo blij dat deze lenzen bestaan! De enige die mijn ogen goed verdragen

5

bonne solution pour les problèmes que j'avais avec mes yeux

 
Aan het laden...