EyeDefinition Intensive Toric 6 lenzen

5 5rating (9 beoordelingen)
  • EyeDefinition Intensive Toric
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EyeDefinition Intensive Toric contactlenzen zijn comfortabele lenzen voor mensen die astigmatisme hebben. Deze lenzen corrigeren een cilindrische afwijking en zorgen daarom voor een prettig zicht. De UVA en UVB beschermt de ogen tegen schadelijke UV-straling. Het materiaal zorgt voor een uiterst comfortabel zicht elke dag opnieuw.

EyeDefinition Intensive Toric (6 lenzen)

De EyeDefinition Intensive Toric (6 lenzen) zijn torische maandlenzen van fabrikant Eyedefinition. De contactlenzen hebben een toegevoegde ballast zone die ervoor zorgt dat les stabiliseert op het oppervlak. Hierdoor blijft lens op de plek zitten en ervaar je geen last. De lenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met astigmatisme die een cilindrische afwijking hebben. Hierdoor is het belangrijk dat lens recht op de ogen blijft zitten. Met de EyeDefinition Intensive Toric geniet je dagelijks optimaal van een uitstekend zicht.

Voordelen en kenmerken van EyeDefinition Intensive Toric

De EyeDefinition Intensive Toric torische maandlenzen  zijn ontwikkeld met het special silicone hydrogel materiaal dat de ogen extra comfort biedt. De lenzen bieden de perfecte balans tussen vocht en zuurstofdoorlaatbaarheid. Door de Aquaform technologie heb je continu gehydrateerde ogen. Met deze maandlenzen geniet je elke dag opnieuw van een scherp zicht in combinatie met ultiem draaggemak
 
Naast het corrigeren van de cilinder, blokkeren de EyeDefinition Intensive Toric contactlenzen ook een zeer groot deel van de schadelijke zonnestraling met een ingebouwde UV filter. Hierdoor is deze lens geschikt voor mensen met lichtovergevoeligheid of mensen die snel last krijgen van droge ogen in zonnige omgevingen. Let op: UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor zonnebrillen. Ze bedekken de ogen niet geheel. Vraag hierover meer informatie bij uw opticien of optometrist.

EyeDefinition Intensive Toric (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating9 reviewsBeoordeling plaatsen
5

uitstekende lenzen, heel comfortabel

5

des lentilles hyper comfortables !

3

In het begin wat moeite gehad met astigmatisme. Na verloop van tijd wordt het zicht wel beter. Comfort is wel in orde.

5

Parmi les lentilles toriques que j'ai essayé, celles d'Eye Definition me vont très bien!

5

materiel souple, bon choix

5

Supersnelle levering!

5

Bonne lentille torique, pour un prix bas

5

Zo blij dat deze lenzen bestaan! De enige die mijn ogen goed verdragen

5

bonne solution pour les problèmes que j'avais avec mes yeux

 
Aan het laden...