EyeDefinition Classic 6 lenzen

5 5rating (13 beoordelingen)
  • EyeDefinition Classic
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
EyeDefinition BASIC Bespaar €0,00 !
Bestel EyeDefinition BASIC lenzen voor slechts €27,50.
Bekijk aanbieding
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EyeDefinition Classic (6 pack) contactlenzen zijn gemaakt om zeer comfortabel op het oog te liggen. Je zult met deze sferische lenzen een uitstekend zicht ervaren. Daarnaast bevat het een UV filter dat de ogen beschermt tegen schadelijke stralingen van de zon.

EyeDefinition Classic (6 lenzen)

De ballastzone in de EyeDefinition Classic contactlenzen zorgt ervoor dat de lens de hele dag op de juiste plek blijft zitten. Door het vernieuwde ontwerp met dunne randen treedt er geen wrijving op met het ooglid. Dit maakt de lenzen zeer comfortabel. Daarbij bevatten de contactlenzen een UV filter dat de ogen beschermt tegen schadelijke stralingen van de zon. Let er wel op dat lenzen niet het gehele oogoppervlak bedekken, waardoor ze geen vervanging zijn voor een zonnebril.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De contactlenzen hebben een vernieuwd ontwerp. Dankzij de dunne randen en de geoptimaliseerde ballastzone blijven de lenzen comfortabel en op de juiste plek zitten.
  • Met EyeDefinition Classic heb je een uitstekend zicht. Je kunt de hele dag genieten van een helder zicht.
  • Het UV-filter zorgt voor een extra bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Let op! Dit is geen vervanging voor een zonnebril.

EyeDefinition Classic (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Ocufilcon D
UV-bescherming :Ja
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating13 reviewsBeoordeling plaatsen
5

[Update op mijn vorige reactie (29-01-2018 10:41:12)] Ik draag deze lenzen nu gedurende 3 maanden bijna dagelijks, wat dus betekent dat ik niet opnieuw ben overgeschakeld op mijn vorig merk. Na een gewenningsperiode van een tweetal weken, kunnen ze wat mij betreft qua draagcomfort zeker typen aan de Air Optix Aqua. Het verfrommelen blijft een beetje een hindernis 's ochtends, maar voor die prijs neem ik dat er graag bij 😉.

3

Ik gebruik deze lenzen nu een week en het valt me echt op hoe dun ze zijn (alleszins ten opzichte van mijn vorige: Air Optix Aqua). Uiteraard komt dit het draagcomfort alleen maar ten goede: je voelt ze minder zitten en je ogen drogen waarschijnlijk minder snel uit doordat er meer zuurstof doorgelaten wordt. Voor het inbrengen en reinigen is dit echter niet zo batig: deze dunne lenzen behouden minder goed in vorm, waardoor ze voortdurend dubbel plooien of verfrommelen bij het inbrengen of reinigen. Vooral als je een beetje gehaast bent, is dit erg vervelend. Voor mij lijkt het alsof ik een hele week dezelfde broze daglenzen aan het dragen ben in plaats van stevige maandlenzen. Indien ze in de loop van de maand ook nog eens vlugger gaan irriteren, overweeg ik toch om terug op mijn vorige merk over te schakelen.

5

vriendelijke mensen en een zeer snelle levering!!

5

Mijn eerste keer lenzen en ze zitten erg goed. Eindelijk van mijn bril af :D lol

4

Prijs/kwaliteit behoren deze lenzen tot de top.

5

De lenzen zitten erg goed en zijn NOG voordeliger te verkrijgen als promo pakket!

5

Goede lenzen en €5 goedkoper dan de Biomedics lenzen die ik vroeger kocht!

5

Om 22u47 besteld en de VOLGENDE dag al geleverd in mijn brievenbus. Wat een service!

5

Ik vind deze lenzen ideaal, ik voel ze helemaal niet zitten!

5

Lentille mensuelle confortable pour moi

5

Avant j'avais des lentilles de Biomedics mais mon opticien m'avait recommandé d'essayer celles d'Eyedefinition et celles-ci sont moins chères!

5

Livrés dans 2 jours, service rapide~!

5

Gebruik deze contactlenzen al heel lang naar volle tevredenheid!

 
Aan het laden...