EyeDefinition Active Plus 6 lenzen

5 5rating (3 beoordelingen)
  • EyeDefinition Active Plus
Scherp geprijsd
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
EyeDefinition PERFORMANCE Bespaar €0,00 !
Bestel EyeDefinition PERFORMANCE lenzen voor slechts €45,00.
Bekijk aanbieding
Scherp geprijsd
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De EyeDefinition Active Plus is de opvolger van EyeDefinition Active. De lenzen laten extra veel zuurstof door. Dit zorgt voor het ultieme draaggemak, je ogen blijven gezond bij het dragen van deze EyeDefinition lenzen.

EyeDefinition Active Plus (6 lenzen)

De EyeDefiniton Active Plus zijn sferische maandlenzen van fabrikant EyeDefinition. De fijne contactlenzen zijn ontwikkeld met het Silicone Hydrogel materiaal en laten daardoor extra zuurstof door naar de ogen. De oppervlaktebevochtiger in deze lenzen zorgt ervoor dat je geen last meer zal hebben van droge ogen. Zelfs na een lange dag in stoffig kantoor, een ruimte met airco of na lang computeren zullen je ogen nog gehydrateerd en fris aanvoelen.

De kenmerken en voordelen van EyeDefinition Active Plus

De EyeDefinition Active Plus lenzen voelen meteen vertrouwd aan. Zo geniet je van een langdurig draagcomfort dankzij het hoger vochtgehalte en behoud je hetzelfde uitstekende zicht na het inzetten, tijdens de dag en aan het einde van de dag. Bovendien beschermt de Class 1 UV-filter je ogen veel beter tegen de schadelijke UVA en UVB-stralen. De lenzen zijn uitermate geschikt voor een actieve levensstijl.

EyeDefinition Active Plus (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
UV-bescherming :Ja
Materiaal :Fanfilcon A
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Très bon produit, les lentilles sont parfaites. Elles ne piquent pas, se placent facilement, restent en place toute la journée et tiennent le mois entier sans se casser.

5

Prijs kwaliteit is dit een van de beste contactlenzen volgens mijn opticien. Tot het einde van het jaar krijg je zelfs 2 extra lenzen EN een gratis lenscontrole!

4

De vernieuwde active is zoveel beter dan de oude versie. Een heuse verbetering, bravo eyedefinition

 
Aan het laden...