Expression Colors 1 lens

5 5rating (2 beoordelingen)
  • Expression Colors
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

STOPZETTING PRODUCTIE VANAF 1/11/2019

Met de 7 verschillende kleuren van de Expression Colors kleurlenzen van CooperVision kunt u voor een totale metamorfose gaan of slechts voor wat meer kleurdiepte kiezen. De lenzen komen heel natuurlijk over en zijn verkrijgbaar in de kleuren: Dark Blue, Blue, Aquamarin, Green, Grey, Brown en Hazel.

Expression Colors verkrijgbaar in 7 kleuren

Zeven sprankelende keuzes die uw ogen laten stralen. Zin om eens een andere look te proberen? Probeer dan eens van deze mooie kleuren van CooperVision. Of u nu gaat voor een totaal andere look of een subtiele verandering, u kunt in een oogwenk de tint van uw ogen veranderen.

Kleur- en zichtcorrectie

U kunt niet alleen uw look veranderen met de Expressions Colors kleurlenzen, ze kunnen ook uw oogsterkte corrigeren. Bezoek een opticien om de jusite sterkte te weten te komen. Geen sterkte nodig, maar wilt u wel de tint van uw oog aanpassen? Vul dan 0.00 in als sterkte bij het bestelformulier.

Expression Colors bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Vloeistofgehalte :66%
Producent :CooperVision
Verpakkingshoeveelheid :1 Lens
Materiaal :Methafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen - maandlens
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Prachtige kleurelenzen

5

Prachtige kleurelenzen

 
Aan het laden...