Expression Colors 1 lens

  • Expression Colors
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

STOPZETTING PRODUCTIE VANAF 1/11/2019

Met de 7 verschillende kleuren van de Expression Colors kleurlenzen van CooperVision kunt u voor een totale metamorfose gaan of slechts voor wat meer kleurdiepte kiezen. De lenzen komen heel natuurlijk over en zijn verkrijgbaar in de kleuren: Dark Blue, Blue, Aquamarin, Green, Grey, Brown en Hazel.

Expression Colors verkrijgbaar in 7 kleuren

Zeven sprankelende keuzes die uw ogen laten stralen. Zin om eens een andere look te proberen? Probeer dan eens van deze mooie kleuren van CooperVision. Of u nu gaat voor een totaal andere look of een subtiele verandering, u kunt in een oogwenk de tint van uw ogen veranderen.

Kleur- en zichtcorrectie

U kunt niet alleen uw look veranderen met de Expressions Colors kleurlenzen, ze kunnen ook uw oogsterkte corrigeren. Bezoek een opticien om de jusite sterkte te weten te komen. Geen sterkte nodig, maar wilt u wel de tint van uw oog aanpassen? Vul dan 0.00 in als sterkte bij het bestelformulier.
 

Expression Colors bestellen

Bestel voordelig, snel en betrouwbaar de Expression Colors (1 lens) kleurlenzen op Lensonline.be en verzeker uzelf van de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en waar mogelijk te adviseren over uw contactlenzen, vloeistof voor lenzen en lensgebruik. U vindt op Lensonline.be alle bekende topmerken contactlenzen en lensvloeistof zoals: CooperVision, Acuvue, AOsept, Biofinity en nog veel meer!
Specificaties
Vloeistofgehalte :66%
Producent :CooperVision
Verpakkingshoeveelheid :1 Lens
Materiaal :Methafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...