EasySept 6 maanden 5x360ml + 1x355ml

  • EasySept 6 maanden
€ 62 ,50
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
62,50 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EasySept all-in-one solution reinigt zachte lenzen op basis van een waterstofperoxide verzorgingsvloeistof. Met het EasySept voordeelpakket kun je je lenzen een half jaar lang verzorgen. De vloeistof dient geneutraliseerd te worden met het bijgeleverde neutralisatiesteentje in het lensdoosje. Op deze manier worden zachte lenzen diep en grondig gereinigd. In het pakket zitten 5 flessen peroxide en 1 fles saline, welke samen gebruikt worden voor het optimale effect.

EasySept 6 maanden (5x360ml + 1x355ml)

Het EasySept voordeelpakket van Bausch & Lomb is ideaal voor de dagelijkse reiniging van zachte contactlenzen. De waterstofperoxide vloeistof reinigt lenzen zeer grondig: hard voor bacteriën, maar zacht voor lenzen. De lenzen verwijderen proteïneaanslag op de lens, zodat je ze comfortabel kan blijven dragen. EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem is ideaal voor lensdragers die (1) allergisch zijn voor conserveringsmiddelen. (2) Op zoek zijn naar de hoogste mate van desinfectie. (3) Het rubben/wrijven met een multi-purpose solution niet fijn vinden.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Een fles systeem
  • Een-stap desinfectie en neutralisatie
  • Vrij van conserveringsmiddelen

EasySept gebruiksaanwijzing

De 3% waterstofperoxide vloeistof is een desinfecterend middel voor de perfecte reiniging van zachte lenzen na zes uur weken. EasySept is veilig te gebruiken voor het reinigen van alle zachte weeklenzen en maandlenzen.

  1. Breng nooit ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof direct in contact met je ogen.
  2. Gebruik alleen de speciale lenshouder in combinatie met de vloeistof.
  3. Zet de lenzen nooit in als je ze korter dan 6 uur in de vloeistof hebt bewaard.
  4. Spoel lenzen nooit af met EasySept peroxide contactlensvloeistof voordat je ze inzet. Gebruik hiervoor een steriele zoutoplossing.

EasySept 6 maanden bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Bausch + Lomb
Vloeistoftype :Peroxide-systeem
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...