MyDay Daily Disposable Toric 30 lenzen

  • MyDay Daily Disposable Toric
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

 

Wegens productie problemen bij de fabrikant zijn de MyDay daglenzen tijdelijk niet beschikbaar. Niet getreurd, we hebben speciaal voor jou een waanzinnige promotie op de EyeDefinition PURE daglenzen! Ontdek het hier.   

 

MyDay Daily Disposable Toric (30 pack) daglenzen van CooperVision combineren optimale hydratatie met hanteerbaarheid en grote zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit maakt dat deze lenzen zeer comfortabel zijn.

MyDay Daily Disposable Toric (30 lenzen)

Voor een helder, scherp zicht werd er het revolutionnaire Optimised Toric Lens Geometry™ gebruikt. De My Day Daily Disposable lenzen van CooperVision zorgt ervoor dat uw ogen voldoende zuurstof krijgen door de Smart Silicone technology. Zo geniet u van helder zicht en langdurig comfort. De hele dag door, iedere dag opnieuw.

Hoge zuurstoftoevoer

De MyDay Daily Disposable Toric (30pack) daglenzen zorgen voor optimale hydratatie en zuurstof wordt doorgelaten bij deze lenzen. De unieke samenstelling genaamd smart silicone zorgt ervoor dat zuurstof en vocht goed door en onder de lens door kunnen. Dit resulteert in een hoger vochtgehalte van de lens en comfortabel en zijdezacht gevoel.

MyDay Daily Disposable Toric (30 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :CooperVision
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
UV-bescherming :Ja
Materiaal :Stenfilcon A
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...