Miru 1day UpSide 30 lenzen

  • Miru 1day UpSide
€ 27 ,50
/Verpakking
Scherp geprijsd
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Aantal
Radius/bc
8,4
Diameter
14,20
Sterkte
Aantal
Radius/bc
8,4
Diameter
14,20
Sterkte
Aantal
Probeer onze bevochtigende oogdruppels
Last van droge ogen?
27,50 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
Scherp geprijsd
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving
De Miru 1 Day Upside daglens van fabrikant Menicon is een daglens ontwikkeld met het silicone hydrogel materiaal en de Smart Touch technologie. Hierdoor zitten de lenzen uitermate comfortabel in de ogen. Zelfs de contactlenzen uit houder halen is comfortabel. 
 

Miru 1 Day UpSide (30 lenzen)

Miru 1 Day UpSide (30 lenzen) zijn sferische daglenzen van Menicon. De lenzen zijn ontwikkeld met de Smart Touch technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je lenzen gemakkelijk in de ogen kunt plaatsen zonder vuil of bacteriën mee te nemen. De lenzen zitten ondersteboven in de verpakking en zijn daarom ideaal om te gebruiken. Doordat 2 innoverende technieken zijn gecombineerd, de MeniSilk Air en de NanoGloss Pro, bieden de Miru 1 Day UpSide daglenzen je zeer helder beeld en ultiem draagcomfort!

Kenmerken en voordelen van Miru 1 Day

Doordat de Miru 1 Day Upside daglens is gemaakt van het Silicone Hydrogel materiaal, gaat er veel zuurstof door naar je ogen. Door een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid vermijd je last van geïrriteerde of droge ogen. De innovatieve Smart Touch technologie maakt dat je de lenzen op een zeer hygiënische en makkelijke manier uit de verpakking kunt halen. Doordat de lens ondersteboven in de verpakking zit kan er geen vuil op komen. Deze Silicone Hydrogel lenzen zijn gemaakt op basis van 2 vernieuwende technologieën. Door de MeniSilk Air technologie krijgen je ogen veel zuurstof door en blijven je ogen daarnaast zeer goed gehydrateerd. Doordat het design is gebaseerd op de NanoGloss Pro technologie heeft de lens een superglad oppervlak. Hierdoor blijven de lenzen heel comfortabel zitten. Met de Miru 1 Day Upside daglenzen voelt het alsof je geen lenzen draagt!

Miru 1 Day Upside bestellen bij LensOnline

pLensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online. 

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
UV-bescherming :Ja
Producent :Menicon
Materiaal :Midafilcon A
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...