EyeDefinition 1-Day Intensive 90 lenzen

4 4rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition 1-Day Intensive
14 dagen retourrecht
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze verouderde contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
14 dagen retourrecht
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De EyeDefinition 1 Day Intensive (90 pack) lenzen zijn uitermate comfortabele daglenzen. De aqua attract in deze lenzen zorgen ervoor dat uw de hele dag gehydrateerde frisse ogen hebt. U begint iedere dag met een propere hygiënische lens die u aan het einde van de dag weer weggooit. Dit is de gezondste manier van lenzen dragen!

EyeDefinition 1-Day Intensive (90 lenzen)

De EyeDefinition 1-Day Intensive daglenzen bevatten het gepatendeerde bestanddeel Aqua Attract dat voor ongekend en optimaal draagcomfort zorgt. Het bestanddeel Aqua Attract is een natuurlijk ingrediënt die vocht in het oog vasthoudt. De vochtregulerende deeltjes zorgen voor ultieme hydratatie doordat water zich aan de lens hecht. Zo heeft u gehydrateerde, frisse ogen, de hele dag lang. Uw ogen blijven dankzij de silicone hydrogel lens vochtig en comfortabel en u zult merken dat u beter, helderder en scherper ziet op elke afstand.

Dagelijks comfort

Met deze daglenzen kunt u iedere dag beginnen met een schone propere lens. Zo heeft u geen gedoe met het schoonmaken en opbergen van de lens en heeft u iedere dag gegarandeerd een hygiënische lens die voor scherp zicht en comfort zorgt. Deze manier van lenzen dragen is de gezondste keuze die er is.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :90 Lenzen
UV-bescherming :Ja
Materiaal :Stenfilcon A
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Lentilles très confortables

 
Aan het laden...