1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 180 lenzen

5 5rating (2 beoordelingen)
  • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
€ 155 ,00
/Verpakking
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
90 lenzen
Bespaar €12,50
180 lenzen
Bespaar €25,00
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,5
Diameter
14,50
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,5
Diameter
14,50
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Probeer onze bevochtigende oogdruppels
Last van droge ogen?
155,00 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 5 werkdag(en)
Bezorgdatum: Hou rekening met een langer levertermijn dan normaal
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (180 lenzen) zijn torische lenzen. Deze contactlenzen van Johnson & Johnson zijn ontwikkeld om helder en stabiel zicht te combineren met het comfort en gemak van daglenzen. Het speciale design gebruikt elke keer dat je knippert om de lens te stabiliseren.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (180 lenzen)

Deze Acuvue daglenzen zijn ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. Bij torische lenzen is stabiliteit erg belangrijk en deze lenzen kunnen dat leveren. Het Eyelid Stabilised Design2 gebruikt namelijk de natuurlijke knipperkracht om de lens keer op keer te stabiliseren. De LACREON technologie met een bevochtigingsmiddel verweven in de lens, vormt een langdurige laag van vocht voor uitstekend draagcomfort. Ook beschikken deze lenzen over een UV-filter om de ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Let op! Dit is geen vervanging voor een zonnebril.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Met het EyeLid Stabilised Design heb je gedurende de hele dag stabiel zicht, ook bij bewegingen van het hoofd en de ogen.
  • Het dragen van daglenzen is gemakkelijk doordat je ze niet hoeft te reinigen, maar elke ochtend een nieuwe set lenzen indoet. Hierdoor zijn de lenzen ook hygiënischer, omdat ze niet veel gehanteerd hoeven te worden.
  • Deze torische lenzen geven stabiel en helder zicht. Dankzij het unieke design worden de lenzen gestabiliseerd wanneer jij knippert.
  • Dankzij het ingebouwde UV-filter worden jouw ogen beschermd tegen de schadelijke zon. Let op! Dit is geen vervanging van een zonnebril.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (180 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Johnson & Johnson
Verpakkingshoeveelheid :180 Lenzen
Materiaal :Balafilcon A
UV-bescherming :Ja
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Perfecte service!

5

Goede lenzen, hydrateren goed. Niets op aan te merken.

 
Aan het laden...