Complete Multi-Purpose 6 maanden 3x360ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Complete Multi-Purpose 6 maanden
€ 34 ,00
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
34,00 Incl. BTW (€31,48 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Complete Multi-Purpose van AMO is een alles-in-een lenzenvloeistof speciaal ontwikkeld voor zachte lenzen. Deze vloeistof reinigt en desinfecteert je lenzen grondig en verwijdert daarnaast ook eiwitten en bacteriën gemakkelijk. Je lenzen zullen fris en comfortabel voelen wanneer je ze weer in doet!

Complete Multi-Purpose 6 maanden (3x360ml)

Door de EasyRub formule wordt het heel makkelijk eiwitten en bacteriën te verwijderen van je lenzen. Door het bestanddeel Poloxamer 237 voelen je lenzen gedurende de dag schoon en zacht aan. Door de unieke formule houd je je ogen gezond en fris.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Deze alles-in-een lenzenvloeistof zorgt ervoor dat je zachte lenzen grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden en daarnaast ook vrij zijn van eiwitten, vuil en bacteriën. Zo zul je comfortabele en zachte lenzen hebben!
  • Dankzij de EasyRub formule, met bestanddeel Poloxamer 237, heb je de hele dag schone lenzen en zeer scherp zicht. Je houd je ogen zo gezond en fris.

Complete Multi-Purpose 6 maanden (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :AMO
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

bonne protection des yeux

4

Gratis verzending naar de opticien. Geweldig.

5

Gebruik deze vloeistof al jaren!

5

Werkt erg goed!

 
Aan het laden...