• Blink Refreshing Spray
€ 11 ,50
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
11,50 Incl. BTW (€1.100,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Blink Refreshing Spray heeft een verfrissende formule die ideaal is om het natuurlijke vochtgehalte van je ogen te verhogen, waardoor ze er fris uitzien. Voor gebruik in combinatie met alle soorten contactlenzen is de handige 10ml verpakking perfect om altijd bij je te hebben.

Probeer de hydraterende en verfrissende oogspray Blink!

Ideaal voor mensen met lichte oogirritatie. Blink Refreshing Spray is makkelijk te gebruiken dankzij de handige spray. Het hoofdbestanddeel, natriumhyaluronaat, hydrateert, verfrist en bevochtigt de ogen. De formule bevat geen parfums en heeft een evenwichtig, delicaat en biocompatibel pH.

Ideaal voor het verlichten van droge en vermoeide ogen

Veel contactlensdragers gebruiken kunstmatige tranen om hun ogen extra te hydrateren. Soms kunnen deze druppels moeilijk in gebruik zijn. Blink Refreshing Spray is het alternatief voor diegenen die niet in staat zijn om druppels direct op de ogen aan te brengen. Verfris vermoeide, geïrriteerde en droge ogen met een eenvoudige, snelle spray.

Langdurig gebruik van elektronische apparaten, airconditioning en blootstelling aan wind of stof kan leiden tot weinig knipperen en onvoldoende traanvocht. Gebruik Blink Refreshing Spray om het ongemak veroorzaakt door deze externe factoren te verlichten en te genieten van een uitstekende ooghydratatie.

Blink refreshing spray (10ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Samenstelling :Hyaluronzuur
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :2 Maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Oogaandoening :Geïrriteerde ogen , Vermoeide ogen , Lensdragers, Droge ogen
Producttype :Oogdruppels
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...