Blink Lid-Clean

5 5rating (1 beoordelingen)
  • Blink Lid-Clean
€ 11 ,50
Aantal:
11,50 Incl. BTW (€1.100,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
Omschrijving

Blink Lid Clean zijn reinigingsdoekjes op basis van een mild kamille-extract. Met deze doekjes kan je vuil verwijderen dat zich gedurende de dag heeft opgehoopt op het ooglid en daaromheen. In elke verpakking zitten 20 stuks hypoallergene, steriele doekjes.

Blink Lid Clean

Blink Lid Clean zijn hypoallergene doekjes waarmee je vuil kan verwijderen van de oogleden. De doekjes bevatten geen conserveringsmiddelen of alcohol, waardoor de reiniging op een zachte manier gebeurt. De doekjes kunnen worden gebruikt op een gevoelige huid en ook door mensen die contactlenzen dragen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De doekjes beschikken over een mild kamille-extract voor een verzachtende en verfrissende werking.
  • De reinigingsdoekjes zijn hypoallergeen, vrij van conserveringsmiddelen en vrij van alcohol. Daardoor zijn ze geschikt voor mensen met een gevoelige huid en voor mensen die contactlenzen dragen.
  • Met Blink Lid Clean heb je weinig kans op infecties of irritaties. Deze doekjes zorgen namelijk voor een goede ooghygiëne en verwijderen opgehoopte vuiltjes.

Hoe te gebruiken?

Was en droog je handen goed voor je Blink Lid Clean gebruikt.

  • Haal het doekje uit de steriele zak
  • Sluit je ogen en wrijf meerdere malen zachtjes over je oogleden en wimpers
  • Wrijf van de ooghoek naar buiten. Gebruik altijd een nieuw doekje voor elk oog
  • Spoelen is niet nodig. Gooi het doekje na elk gebruik weg

Je kan de doekjes ook warm of koud gebruiken. Om ze warm te gebruiken, kan je het ongeopende zakje een aantal minuten in een glas met lauw water plaatsen. Om ze koud te gebruiken, kan je het zakje een aantal minuten in de koelkast plaatsen.

Blink Lid Clean bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Samenstelling :Hyaluronzuur
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Oogdruppels
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Oogaandoening :Branderige ogen , Geïrriteerde ogen , Droge oogleden , Lensdragers, Droge ogen
Producttype :Ooghygiëne
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Fijn om aan het einde van de dag mijn ogen mee schoon te maken. Heb ze meestal ook in mijn tas zitten voor als mijn makeup is uitgelopen

 
Aan het laden...