Biomedics Toric XR 6 lenzen

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Biomedics Toric XR
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Biomedics Toric XR van Coopervision zijn maandlenzen speciaal ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. De lenzen zijn gemaakt om de cilindrische afwijking te corrigeren. Dankzij het ontwerp dat gebruikmaakt van het Aberration Neutralizing System™ van CooperVision zorgen de lenzen voor helder en scherp zicht.

Biomedics Toric XR (6 lenzen)

Het hoge watergehalte zorgt ervoor dat de ogen de hele dag gehydrateerd blijven en dat je geen last krijgt van wrijving in je oog. De Biomedics Toric XR lenzen zijn gemakkelijk in te brengen doordat ze een gelijkmatige horizontale ballastbanddikte hebben. Hierdoor hebben de lens en het ooglid minder contact en blijft de lens dus stabieler op het oog zitten. Daarnaast hebben de lenzen de breedste prismaballastband zodat ze stabiel draaien en op hun plek blijven zitten.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De Biomedics Toric XR lenzen zijn zachte, hydrogel lenzen en zeer geschikt voor mensen met astigmatisme. Dit komt doordat het gebruikmaakt van het Aberration Neutralizing System™ van CooperVision.
  • Het hoge watergehalte zorgt voor gehydrateerde ogen. De lenzen blijven de hele dag op hun plek zitten en zijn daardoor ook zeer comfortabel.
  • De zachte maandlenzen kunnen 30 dagen achtereen gedragen worden. Belangrijk is wel dat je ze iedere dag reinigt voordat je gaat slapen. Aan het einde van de maand vervang je ze voor een nieuwe set.

Biomedics Toric XR (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :CooperVision
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A, Ocufilcon D
UV-bescherming :Ja
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen - maandlens
Lensmateriaal :Hydrogel
Verwante producten
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Snel geleverd!

5

lentilles parfaites !!!

4

Was best even zoeken om deze lenzen voor een goede prijs te vinden! Thanks

5

prix avantageux comparé avec d'autres fabricants

 
Aan het laden...