Biomedics All In One 6 maanden 3x360ml

4 4rating (6 beoordelingen)
  • Biomedics All In One 6 maanden
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Met deze Biomedics All-In-One (3x 360 ml) kunt u uw contactlenzen desinfecteren, bewaren, spoelen en herbevochtigen. Deze all-in-one vloeistof van Coopervision is het ideale onderhoudsproduct voor al uw zachte lenzen. 

Biomedics All In One 6 maanden (3x360ml)

Deze Allles-in-een vloeistof zorgt ervoor dat uw lenzen goed gereinigd en proper zijn. Met deze vloeistof spoelt, desinfecteert en hydrateert uw lenzen. De vloeistof is daarnaast ook geschikt om als bewaarvloeistof te gebruiken. U heeft niet langer aparte vloeistofffen vor uw lenzen nodig, vanaf nu heeft u aan deze flacon genoeg voor alles wat u met uw lenzen doet.

Alles in één

De Biomedics all-in-one lenzenvloeistof bestaat uit polyhexamethyleen biguanide (0,0001%), poloxameer (0,05%) hydroxypropylmethylcellulose (0,15%) en dinatrium edetaat (0,02%). Deze vloeistof is ideaal voor alle zacht lenzen. Overleg altijd met een oogspecialist voordat u wisselt van lenzenvloeistof. Voor meer informatie over de juiste vloeistof die bij uw ogen of lenzen past, verwijzen we u graag naar een opticien of optometrist.

Biomedics All In One 6 maanden (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :CooperVision
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating6 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Deze vloeistof is super fijn, naar mijn mening. Wat Ruben hier vertelt over een oogontsteking, heb ik juist met andere vloeistoffen gehad. Daar bleek ik allergisch voor te zijn. Deze is fijner en zachter voor mijn ogen, perfect!

5

Bestel deze altijd samen met mijn lenzen, want dan hoef ik niet meer na te denken om tussentijds steeds naar opticien te gaan

5

Goed gereinigde lenzen na het gebruik van deze vloeistof! Merk echt verschil met vloeistof van de drogist

4

le liquide nettoie bien les lentilles, ça vaut le coup d'acheter ce produit d'entretien

5

J'aime bien les Biomedics, le prix est bcp plus avantageux que des produits similaires et ça rinse bien mes lentilles

2

Eerst was ik enthousiast over deze vloeistof (vooral over de prijs dan), maar na een tijdje begon ik last te krijgen van geïrriteerde ogen. Een oogontsteking later ben ik erachter dat de oorzaak waarschijnlijk bij de vloeistof te zoeken valt. Ik ben nu overgeschakeld op een ander product (Eye Definition Soft Peroxide) en dat is een verschil tussen dag en nacht, wel ietsje duurder, maar nog wel ok). Deze dus niet meer voor mij in de toekomst.

 
Aan het laden...