Bausch & Lomb

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van hoge-kwaliteit oogproducten. Bausch & Lomb biedt het breedste assortiment aan van producten voor het oog. Jaarlijks voorzien zij miljoenen mensen in elke fase van het leven van oogproducten. Hun missie is simpel maar krachtig: jou helpen beter te zien voor een beter leven. See better. Live better.

Contactlenzen, lenzenvloeistoffen en contactlensverzorgingsproducten voorzien lensdragers van een uitstekend zicht ongeacht van de oogafwijking (bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie). Bausch & Lomb contactlenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en kleurlenzen voor een helder zicht. De lenzen zijn gemaakt van unieke materialen die aanslag op de lenzen tegengaat. Het resultaat is een schoon en helder lensoppervlak voor uitzonderlijk lang draagcomfort en gehydrateerde ogen. Bekende merknamen als Soflens, Biotrue, PureVision en Renu behoren tot het brede aanbod van de fabrikant.

Bausch & Lomb lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen. Je kunt je lenzen bovendien gratis laten verzenden naar een opticien in de buurt!

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...