Bausch & Lomb

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van hoge-kwaliteit oogproducten. Bausch & Lomb biedt het breedste assortiment aan van producten voor het oog. Jaarlijks voorzien zij miljoenen mensen in elke fase van het leven van oogproducten. Hun missie is simpel maar krachtig: jou helpen beter te zien voor een beter leven. See better. Live better.

Contactlenzen, lenzenvloeistoffen en contactlensverzorgingsproducten voorzien lensdragers van een uitstekend zicht ongeacht van de oogafwijking (bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie). Bausch & Lomb contactlenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en kleurlenzen voor een helder zicht. De lenzen zijn gemaakt van unieke materialen die aanslag op de lenzen tegengaat. Het resultaat is een schoon en helder lensoppervlak voor uitzonderlijk lang draagcomfort en gehydrateerde ogen. Bekende merknamen als Soflens, Biotrue, PureVision en Renu behoren tot het brede aanbod van de fabrikant.

Bausch & Lomb lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...