Zuignap voor harde lenzen hol

  • Zuignap  voor harde lenzen
€ 3 ,50
Aantal:
3,50 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
Omschrijving

Het holle zuignapje voor harde, vormstabiele lenzen is goed te gebruiken voor wanneer je het moeilijk vindt om jouw lenzen uit te doen. Met behulp van het zuignapje zullen de lenzen op een makkelijke en veilige manier uit de ogen worden verwijderd.

Zuignapje (hol)

Met dit holle zuignapje is het een stuk makkelijker om harde, vormstabiele lenzen uit de ogen te verwijderen. Doordat je zelf de lens niet aanraakt, is het ook veilig en hygiënisch.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Het holle zuignapje helpt bij het verwijderen van harde, vormstabiele contactlenzen. Ideaal voor wanneer jij moeite hebt met het uit doen van lenzen.

Met behulp van het holle zuignapje zullen de lenzen op een veilige en makkelijke manier uit de ogen worden verwijderd.

Zuignapje (hol) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...