Systane

Systane

Systane oogdruppels, van de bekende fabrikant Alcon, zijn ontwikkeld speciaal voor vermoeide, jeukende of droge ogen. Vooral als je vaak last van droge ogen hebt bieden de oogdruppels een oplossing. De hydraterende oogdruppels creëren een laagje op het hoornvlies voor frisse ogen. Dit maakt het dragen van contactlenzen een stuk comfortabeler. Vaak heb je niet meer dan drie druppels nodig.

Oogdruppels van Systane bieden je ogen de langdurige verlichting die ze nodig hebben. Het uitgebreide assortiment biedt voor elk oog een juiste oplossing - zelfs voor ernstige symptomen van droge ogen. De druppels zijn verkrijgbaar in kleine flesjes zodat je ze gemakkelijk mee kan nemen voor verzachting op elk moment van de dag.

Systane oogdruppels online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Online lenzen kopen is heel gemakkelijk bij Lensonline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Chargement...