Ultra

Ultra

Bausch + Lomb Ultra contactlenzen zijn ontwikkeld door de professionals van Bausch + Lomb. De missie van de fabrikant is: ‘See better. Live better’ om mensen aan een beter leven te helpen door hen beter te laten zien. Dat doen ze al sinds de oprichting in 1853. Bausch + Lomb is uitgegroeid tot één van de grootste professionals in de oogzorgmarkt.

Ultra contactlenzen zijn het resultaat van veel onderzoek, innovatie en vakmanschap. Alles wat Bausch + Lomb uniek maakt, is verwerkt in de Ultra contactlens. De maandlenzen zijn ontworpen voor lensdragers die veel met beeldschermen werken. Door digitale apparaten zoals het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet kunnen lenzen uitdrogen en ogen droog aanvoelen. Het gevolg is wazig zicht en vermoeide ogen. De Ultra contactlenzen met MoistureSeal Technologie voorkomen deze symptomen. Dankzij de unieke technologie bevat de lens nog 85% van het vocht, zelfs na 16 uur dragen. Volgens de fabrikant is 90% van de lensdragers het ermee eens dat de Ultra contactlenzen met MoistureSeal Technologie hun ogen minder droog maken na een lange dag werken met digitale apparaten.

Ultra contactlenzen

De nieuwe maandlenzen van Bausch + Lomb zijn verkrijgbaar als sferische, torische en multifocale maandlens.

  • Ultra: Een sferische maandlens voor meer draagcomfort en een betere gezondheid van de ogen.
  • Ultra for Astigmatism: Een nieuwe torische maandlens voor stabiel, helder en comfortabel zicht voor astigmaten.
  • Ultra for Presbyopia: Een multifocale maandlens voor comfortabel zicht gedurende de gehele dag, op alle afstanden.

Ultra lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan en je kunt je lenzen laten bezorgen bij een opticien bij jou in de buurt!

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Chargement...