Biotrue

Biotrue

Bausch & Lomb biedt een complete lijn Biotrue contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Biotrue ONEday contactlenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde contactlenzen. De contactlenzen zijn gemaakt van Hypergel met enkele bio-geïnspireerde eigenschappen. Hierdoor biedt de lens comfortabel zicht gedurende de hele dag.

Biotrue contactlenzen en lenzenvloeistof zijn ontworpen om net zo te werken als het oog. Het imiteert de anti-uitdrogende werking van natuurlijke tranen en houdt het vochtgehalte van het oog op peil. De producten zijn daarmee zeer geschikt voor lensdragers met droge ogen.

Biotrue lenzen en lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Chargement...